El Servei Comarcal de Turisme crea un canal de difusió com a mesura de suport al sector

16/04/2020 Actualitat

El Servei Comarcal de Turisme crea un canal de difusió com a mesura de suport al sector

Des del servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’ha creat un grup de difusió mitjançant l’aplicació Whatsapp per poder comunicar-se amb el sector de forma immediata.

En només vint-i-quatre hores, ja són més de seixanta els equipaments turístis que han volgut donar-se d’alta en aquest sistema de comunicació.

Des d’aquest canal es resoldran tots el dubtes del sector enfront a la situació actual. Com a inici del contacte, s’ha utilitzat l’eina per donar suport tècnic des del Consell a tots aquells equipaments enfront a com fer la sol•licitut de la subvenció per a professionals del sector turístic afectats econòmicament pel COVID-19. Aquest ajut ha estat publicat pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i està destinat a professionals i microempreses del sector turístic afectatdes per la situació de crisi, per tal de reprendre l'activitat un cop passat l'estat d'alarma.

Tots els equipaments que estiguin interessats en adherir-se al canal, poden fer-ho enviant un Whatsapp amb la paraula “ALTA” al telèfon: 690 72 19 60.