El servei de canguratge gratuït aposta per la conciliació laboral i familiar

19/11/2022 Actualitat

El servei de canguratge gratuït aposta per la conciliació laboral i familiar

L'àrea d'igualtat del Consell Comarcal ho va posar en marxa el mes d'octubre

El servei de canguratge gratuït "Dedica't a tu" que va posar en marxa l'àrea d'igualtat del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, continua apostant per la conciliació laboral i familiar. Aquest està adreçat a famílies que tinguin infants d'entre 3 i 12 anys, que necessitin temps i que visquin a la Conca de Barberà, està disponible els dissabtes i dies no lectius en horari de 10 a 13 hores i/o de 17 a 20 hores i compta amb monitoratge professional.

Per tal de fer servir aquest servei caldrà reservar prèviament per WhatsApp o trucant al telèfon 623.47.67.10. Un cop reservat, es podran deixar els infants en un dels espais disponibles, els dies que faci falta i durant un màxim de tres hores seguides.

Els espais habilitats són al Casal d'Entitats de Montblanc, ubicat al carrer Poblet i Teixidó 10, a Baseactiva de Santa Coloma de Queralt ubicat al carrer Anselm Clavé 7, a l'antic institut de l'Espluga de Francolí ubicat a l'avinguda Països Catalans s/n i a la Biblioteca Mossèn Tomàs Capdevila de Sarral ubicat al carrer Hospital 4. Encara que els espais estiguin en aquestes quatre ubicacions, no caldrà ser del municipi per poder-lo gaudir.

L'empresa adjudicatària i que ofereix aquest servei és "Juga i Aprèn" i estarà complementat amb activitats pedagògiques segons les diferents franges d'edat.

El servei de canguratge és finançat pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.