El Servei de Medi Ambient de la Conca de Barberà fomenta la correcta separació de residus als grans productors

29/07/2023 Actualitat

El Servei de Medi Ambient de la Conca de Barberà fomenta la correcta separació de residus als grans productors

A través d'exemples pràctics i consells, els treballadors de la Residència Jaume I van rebre informació valuosa per millorar el procés de separació a les seves instal·lacions

El Servei de Medi Ambient de la Conca de Barberà va impartir un total de 6 xerrades informatives en diferents grups de treballadors de la Residència Jaume I, situada a l'Espluga de Francolí. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del compromís del Consell Comarcal per vetllar que els grans productors de residus realitzin una correcta separació dels seus materials i així contribuir al foment de la sostenibilitat i el medi ambient.

L'objectiu d'aquestes xerrades és incentivar una millor gestió dels residus generats per les grans empreses i institucions de la comarca, ja que són actors clau en l'impacte mediambiental de la regió. La correcta separació dels residus és essencial per assegurar que una major quantitat de materials puguin ser reciclats i reutilitzats, reduint així la quantitat de residus que acaben a l'abocador.

A través d'exemples pràctics i consells, els treballadors de la Residència Jaume I van rebre informació valuosa per millorar el procés de separació a les seves instal·lacions.

És essencial que les grans entitats i empreses de la nostra comarca es comprometin activament amb la preservació del medi ambient. La correcta separació de residus és una responsabilitat compartida que contribueix significativament a la protecció del nostre entorn natural i al foment d'un futur més sostenible per a tots.

Amb aquestes accions, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà demostra el seu compromís amb la protecció del medi ambient i la promoció de bones pràctiques en la gestió de residus. Es preveu que aquestes iniciatives tinguin un impacte positiu en la reducció de residus i contribueixin a la creació d'una comarca més respectuosa amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible.