El servei de medi ambient ha gestionat un total de 12 vehicles abandonats a la via pública durant el primer semestre de l'any

13/06/2023 Actualitat

El servei de medi ambient ha gestionat un total de 12 vehicles abandonats a la via pública durant el primer semestre de l'any

Aquest servei de recollida i desballestament de vehicles abandonats i fora d'ús es va iniciar l'any 2007

Des del Servei de Medi Ambient s'han tramitat, durant aquest primer semestre de l'any, un total de 12 expedients de recollida i desballestament de vehicles abandonats a la via pública.

Aquest servei consisteix en la retirada del vehicle de la via pública al dipòsit comarcal de vehicles abandonats, prèvia petició per part de l'ajuntament. A continuació es tramita la baixa amb el propietari i, una vegada finalitzat, es procedeix al seu desballestament i declaració de residu amb una empresa autoritzada.

Els municipis que més han sol·licitat aquest servei durant aquest període han estat Montblanc amb quatre, seguit de l'Espluga de Francolí amb tres, Santa Coloma de Queralt i Barberà de la Conca que n'han tingut dos cadascun i per finalitzar, Blancafort un.

Aquest servei contribueix a la preservació del nostre entorn, ja que l'abandonament de vehicles pot tenir repercussions en el medi.