El "Som-hi!" d'aquest any estarà dedicat al màrqueting empresarial

14/11/2017 Actualitat

El "Som-hi!" d'aquest any estarà dedicat al màrqueting empresarial

El proper dijous 30 de novembre, a les 6 de la tarda a Concactiva, tindrà lloc la sisena edició del SOM-HI!. L'Oficina Jove de la Conca de Barberà, Concactiva i la UOC tornen a unir els seus esforços per a organitzar una nova edició del SOM-HI!, el col·loqui d'actituds emprenedores de la Conca de Barberà.

A la seu de Concactiva tindrà lloc un col·loqui d'inquietuds emprenedores en què hi participaran tres empreses de la zona: Aromis de la Conca, Tòfona de la Conca i Curculio Nucum. Els seus responsables exposaran les necessitats i inquietuds relacionades amb crear imatge de marca i alhora definir el públic objectiu.

Totes les qüestions sorgides de les inquietuds d'aquestes empreses emprenedores intentaran ser respostes per la ponent Jéssica Lingan, professora col·laboradora dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC. Al mateix temps la ponent farà una xerrada sobre "Transformació digital per millorar l'experiència dels clients".

Aquesta activitat és oberta a tothom que li pugui interessar, l'objectiu és el de resoldre dubtes i inquietuds ja siguin en la fase inicial de creació de l'empresa, com en la fase de consolidació o com en la de replantejament d'una activitat empresarial.