Els alcaldes de la comarca donen el seu suport als presos polítics catalans

13/02/2019 Actualitat

Els alcaldes de la comarca donen el seu suport als presos polítics catalans

El Consell d’Alcaldes de la Conca de Barberà, reunit el dilluns al vespre a Belltall (Passanant i Belltall) va aprovar per unanimitat una moció en defensa dels presos polítics catalans. En el text es referma el suport de l’ens als presos polítics alhora que es denuncia la vulneració dels seus drets civils i polítics i s’exigeix que tinguin un judici just i el seu alliberament.

Val a dir que l’endemà al migdia el personal del Consell Comarcal i els representants polítics que en aquells moments eren a la seu comarcal van portar a terme una aturada de deu minuts a les portes de l’immoble amb motiu de l’inici del judici als empresonats.

En la mateixa sessió del Consell d’Alcaldes es van aprovar altres mocions sobre la necessitat d’adequar la carretera comarcal C-241d; l’ampliació de l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà; de suport al projecte d’abastament d’aigua als municipis del nord de la comarca amb connexió al Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT); i d’adhesió a la campanya 'Enganxa't als drets' en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o de desenvolupament.