Els alumnes de l’escola Blancafort fan activitats sobre el reciclatge

27/03/2022 Actualitat

Els alumnes de l’escola Blancafort fan activitats sobre el reciclatge

Aquest dijous i divendres l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va anar a l'escola de Blancafort per tal de fer una activitat sobre el reciclatge per tot l'alumnat de l'escola.

El dijous dia 24 de març es van fer dues activitats (un grup infantil i cicle inicial i un altre grup cicle mitjà i superior). Amb els més petits es va explicar el conte de la garsa Pica-Pica, la Garsa dels Colors, que és un conte que ajuda a entendre la forma correcta de separació dels residus. La dinàmica va seguir amb diferents jocs per tal de posar en pràctica els continguts que s'havien après durant l'explicació del conte.

Amb els alumnes més grans es va realitzar la gimcana dels residus. Aquesta gimcana consisteix a superar un total de 4 proves sobre la gestió dels residus i conductes sostenibles. És una forma molt lúdica i dinàmica d'aprendre i adquirir aquests continguts, de respecte i sensibilització pel medi ambient.

Pel que fa al divendres dia 25 de març i per tal de tancar les activitats, es va portar la deixalleria mòbil al centre. L'agent cívic de la comarca va explicar quines funcions té la deixalleria mòbil i quins residus s’hi poden portar tant a la deixalleria mòbil com a les diferents deixalleries comarcals.