Els municipis de la Conca de Barberà diuen No a la Violència de Gènere

29/04/2019 Actualitat

Els municipis de la Conca de Barberà diuen No a la Violència de Gènere

Dijous es va presentar la campanya comarcal “Diem NO a la violència de gènere”, una campanya que compta amb la participació i adhesió de cada un dels 22 municipis de la comarca i que es materialitza en diversos elements visuals de sensibilització i informació a la ciutadania. Aquesta campanya ha estat coordinada pel SIAD Conca de Barberà del Consell Comarcal i la presentació ha comptat amb la conferència “La relació de la violència masclista amb la construcció de la feminitat i la masculinitat”.

La campanya pretén assolir el coneixement i la conscienciació d’aquesta problemàtica a tota la població. És una xacra social que cal eliminar i que pateixen un gran nombre de dones. La violència de gènere és un fenomen social que malauradament està en totes les esferes de la societat.

Aquesta campanya s’ha finançat amb el suport d’El Gobierno de España - Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad (Secretaría de Estado de Igualdad) amb una dotació directa a tots els ajuntaments de la comarca.