Entreguem els premis de la campanya ‘Visitar, menjar, comprar,...a la Conca de Barberà, té premi!

17/06/2021

Entreguem els premis de la campanya ‘Visitar, menjar, comprar,...a la Conca de Barberà, té premi!

L’àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha tancat la campanya de promoció turística ‘Visitar, menjar, comprar...a la Conca de Barberà té premi!,amb un centenar de participants.

 

La campanya, que va començar el 19 de desembre i que es va decidir allargar fins el dia 1 de juny a causa de les restriccions de mobilitat per la pandèmia de la Covid-19, s’ha centrat en la promoció de tots els espais visitables, restaurants i llocs de menjar per emportar de la Conca de Barberà amb l’objectiu principal d’impulsar el sector turístic de la comarca i contribuir a la seva reactivació econòmica, ja que es tracta d’un dels sectors més afectats per l’emergència sanitària de la Covid-19. D’aquesta manera, els visitants han pogut visitar tots els espais d’interès de la comarca: cellers, museus, monestir de Poblet, les coves de l’Espluga de Francolí, etc., i també han pogut fer visites guiades als pobles, participar en experiències enogastronòmiques, activitats d’aventura, artesania, etc. Al mateix temps, els visitants, han gaudit de les ofertes gastronòmiques dels restaurants, bars i espais de menjar per emportar.

 

Totes les persones que han fet una visita, han menjat en un restaurant o han comprat menjar per emportar a la Conca de Barberà han pogut participar del sorteig de 50 premis: 25 lots de productes “Fet a la Conca” i 25 Experiències de la Conca. Per a ser inclosos en el sorteig, els visitants havien d’enviar un whatsapp al telèfon 671 950 648 amb una fotografia de l’entrada del lloc visitat o del tiquet del restaurant amb el nom i cognoms.

 

El sorteig es va fer el dia 7 de juny i els últims dies s’ha fet entrega dels premis.