Es posa en marxa el punt d'informació pels nous usuaris del porta a porta a Montblanc

22/01/2019 Actualitat

Es posa en marxa el punt d'informació pels nous usuaris del porta a porta a Montblanc

Aquesta setmana ha començat el nou repartiment i punt d’informació al Consell Comarcal pels nous usuaris del servei de recollida porta a porta de Montblanc. Amb l’inici d’aquest nou servei, el qual requereix un canvi d’hàbits en el ciutadà, es pretén aconseguir alliberar espai públic i reduir el soroll i les males olors, a més de potenciar exponencialment la recollida selectiva al municipi.

Aquest servei porta a porta s’amplia el servei a la zona del Baluard de Sta. Anna, Muralla St. Francesc, i part de Muralla Sta. Tecla. El dia 4 de febrer, els contenidors ubicats en aquests punts, seran retirats de la via pública, alliberant espai i fent del nucli històric un lloc més nét.

El servei serà d’aplicació a tots els domicilis i establiments comercials d’afectació dels carrers esmenats. Els establiments comercials seran visitats per tècnics ambientals que els indicaran les freqüències i els serveis establerts.

Amb aquest nou model, els ciutadans i ciutadanes han de separar les diverses fraccions de residus en origen, les quals seran recollides en el propi portal d’acord amb un calendari i horaris adjunts, excepte el vidre, que s’haurà de portar al contenidor verd del carrer.

El repartiment del material te lloc al Consell Comarcal de la Conca de Barberà (carrer Sant Josep, 18), i va associat al padró d’escombraries del domicili. El repartiment es realitza del dia 24 de gener al dia 31 de gener en horari d’oficina (dilluns de 9h a 14h i de 16h a 19h i de dimarts a divendres de 9h a 14h) i es rebran tots els veïns afectats i també es resoldran dubtes.