Es posa en marxa el Recull de Microrelats del SIAD Conca de Barberà

08/02/2018 Actualitat

Es posa en marxa el Recull de Microrelats del SIAD Conca de Barberà

El dilluns, dia 12 de febrer, s’ha obert el termini de presentació de les obres per al Recull de Microrelats que organitza el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb motiu de la commemoració del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de les associacions de dones de la comarca, dels ajuntaments de la Conca i de l’Institut Català de les Dones (ICD). Els objectius que persegueix són, per un cantó, fer visible el paper de la dona a la Conca de Barberà i, per altra, donar suport i reconèixer la lluita per a millors condicions de vida.
 
Els interessats en participar podeu portar les vostres obres del 12 de febrer al 8 de març a l’associació de dones del vostre municipi, al vostre ajuntament o directament al Consell Comarcal de la Conca de Barberà.
 
Els treballs hauran de complir els següents requisits:
 
- L’obra presentada pot ser un petit relat o conte, un vers poètic... Ha de tenir una extensió màxima de 420 caràcters (amb espais inclosos). Cal que siguin obres originals i inèdites. L’obra pot ser mecanografiada o escrita a mà, amb il·lustracions o sense.
- En el text presentat, hi ha d'aparèixer la paraula “dona”.
- L’obra ha d’anar signada, ja sigui pel nom real o per un pseudònim. I, en un full a part, hi ha de constar el nom real de l’escriptor/a, el municipi, un telèfon i/o el correu electrònic de contacte.
- El microrelat escollit es publicarà en el punt del llibre que elabora el servei amb motiu de la diada de Sant Jordi.
- El jurat que escollirà el microrelat estarà format pel president del Consell Comarcal de la Dona, una tècnica del SIAD, una tècnica del Consorci de Normalització lingüística, i un membre de l’Associació l’Escarritx de Montblanc.
- Totes les obres presentades seran exposades de forma itinerant per la Conca de Barberà durant l’any 2018. Per tant, l’autor/a dóna la seva conformitat perquè l’obra sigui publicada i se’n pugui fer difusió.
- La participació en aquest Recull de Microrelats implica l’acceptació d’aquestes bases.
 
Per a més informació, us podeu dirigir al SIAD Conca de Barberà situat a la seu del Consell Comarcal (C/ St. Josep, 18 de Montblanc), al telèfon 977 86 12 32 o a través de l’adreça de correu electrònic siad@concadebarbera.cat.