Es posen a la venda samarretes solidàries per a col·laborar amb #tombalaconca

29/04/2021

Es posen a la venda samarretes solidàries per a col·laborar amb #tombalaconca

La travessa solidària #tombalaconca ha posat en marxa una iniciativa de marxandatge per tal de recaptar fons per a les famílies més afectades per la Covid-19 de la Conca de Barberà: es posen a la venda samarrates, mallots i productes esportius solidaris. Aquesta iniciativa es complementa amb les donacions que es poden fer a través de la plataforma www.migranodearena.org.

 

Cal recordar que la travessa es durà a terme en dues fases: una corrent i una en btt o gravel, per diferents espais naturals de la Conca de Barberà.

 

La travessa corrent contempla un recorregut circular de 100 km amb un desnivell de 2.500m que començarà i acabarà a Montblanc passant per l’Ermita de la Trinitat cap a l’Espluga de Francolí, el mirador de la Pena, el tossal de la Baltasana, per baixar cap a Vallclara, el castell de Riudabella i cap a Vimbodí, per seguit cap a Senan, Forès, Rocafort de Queralt, Montbrió de la Marca i fins a Sarral i Cabra del Camp arribant a Prenafeta per acabar, un altre cop, a Montblanc. Aquesta travessa, està programada pel dia 12 de juny.

 

La travessa en btt o gravel contempla un recorregut de 190 km amb un desnivell de 4.200m i s’ha calculat que es pugui fer en dos dies, amb un total d’unes 18 hores. Aquesta ruta també serà circular i sortirà de Montblanc per passar per l’Espluga de Francolí, Vilanova de Prades, Vallclara, Vimbodí, Passanant, Vallfogona de Riucorb, Albió i cap a Santa Coloma de Queralt, Vallespinosa, Selmella i Cabra del Camp, seguint per Barberà de la Conca, Prenafeta, Lilla, Vilaverd, Rojals, El Pinetell i La Riba, fins a Montblanc un altre cop. Tindrà lloc els dies 29 i 30 de maig.

 

Inscripcions: joanroigpalau@gmail.com per a tramitar la inscripció corrent; i gravelconca@gmail.com per apuntar-se a la travessa btt i gravel.

 

#tombalaconca és una iniciativa de Travesses Solidàries amb la col·laboració de Càritas Arxiprestal de la Conca de Barberà i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.