Es presenta el departament de Benestar Social al Consell d’Alcaldesses i Alcaldes

06/04/2022 Actualitat

Es presenta el departament de Benestar Social al Consell d’Alcaldesses i Alcaldes

Durant la sessió, les caps de les dues àrees que conformen el departament van explicar tot el que s'ha fet durant l'any 2021

Durant el Consell d'Alcaldesses i Alcaldes que va tenir lloc aquest dilluns 4 d'abril, es va presentar l’estructura de l’àrea d’Acció Social i de l’àrea d’Igualtat, Migracions i Ciutadania i van aportar dades en relació als recursos i serveis gestionats durant el 2021.

L'àrea d'Acció Social està formada per l’Equip Bàsic d'Atenció Social (EBAS) i el Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS). L'àrea d‘Igualtat, Migracions i Ciutadania està formada per l'equip tècnic del Pla d'Inclusió Social (PLIS), el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), el Servei d'Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI, el servei de nova ciutadania i d’igualtat en el treball.

Actualment, el Departament de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà disposa de disset persones tècniques i administratives. Durant la presentació, també es van introduir les noves propostes de serveis i finançament incloses en el nou conveni amb el Departament de Drets Socials i amb el d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya pel període 2022-2025.