Es presenta el logotip del pla de prevenció de drogodependències

03/07/2023 Actualitat

Es presenta el logotip del pla de prevenció de drogodependències

Ha de servir de marc de referència durant el període 2022-2026 a la comarca de la Conca de Barberà

Aquesta setmana s'ha presentat el logotip del pla de prevenció de drogodependències 2022-2026 de la comarca de la Conca de Barberà.
Un logotip en el qual es pot veure un senyal de perill, una mà i una ampolla, juntament amb les lletres "Bevent, de chill, però..." i que pretén sensibilitzar els joves en matèria de consum de begudes alcohòliques. La seva realització forma part de la campanya de prevenció encetada amb motiu de l'aprovació de Pla de lluita contra les drogoaddiccions. El seu autor és el jove sarralenc Jonatan Poveda.

En pla comarcal de prevenció de drogodependències 2022-2026 hi ha participat tècnics d'ensenyament, Joventut, acció social, serveis socials, acció comunitària i inclusió social.

Aquest Pla vol respondre a la necessitat de la comarca de reduir els problemes relacionats amb les drogues a partir d'un abordatge preventiu i fent referència a la corresponsabilitat dels diferents actors socials, organitzacions i institucions en resposta als problemes relacionats amb el consum de drogues a la Conca de Barberà, per donar resposta a les noves necessitats detectades.

Durant aquests mesos d'estiu, el logotip s'introduirà en la diferent cartelleria associada a festes majors i joventut.