Es presenta la nova imatge de l'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania

29/03/2022 Actualitat

Es presenta la nova imatge de l'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania

Es tracta d'un logotip que reflecteix la igualtat entre les persones

Aquest dimarts 29 de març s'ha presentat la nova imatge de l'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Sota el logotip "Igualtat Conca", pretén reflectir tots els tipus d'igualtat, sigui de gènere, de sexe, d’edat o de procedència, representant la igualtat entre les persones.

El disseny, encarregat per la Conselleria, ha estat realitzat per l'empresa CREA2. És senzill i icònic, en color blau-verd i com ha indicat la consellera Aida Morgades i Agüera "han sabut reflectir perfectament el que buscàvem en tenir una marca pròpia i dóna força, representativitat, valor i una imatge pròpia a tota la conselleria".

Per tal de visibilitzar dies més específics, s'ha dissenyat el mateix logotip amb diferents colors: pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, el logotip serà lila; pel 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones serà de color violeta i pel 28 de juny, Dia Internacional de l'orgull LGBTI, hi seran els colors de l'arc de Sant Martí. El diferents formats del logotip es podran veure en les xarxes socials @igualtatconca i en les diferents imatges promocionals de les activitats que organitza la conselleria.

La presentació ha anat a càrrec de la consellera comarcal, la coordinadora de l’àrea i les tècniques dels serveis que s'ofereixen des d'aquesta conselleria: el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), el Servei d’Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI, l’Oficina tècnica del Pla d'Inclusió Social (PLIS) i el servei de nova ciutadania que atén a persones nouvingudes.