Es realitza el taller “Humans i Pedres” de demostració pràctica sobre la prehistòria a Les Piles i a Vilaverd

20/04/2022 Actualitat

Es realitza el taller “Humans i Pedres” de demostració pràctica sobre la prehistòria a Les Piles i a Vilaverd

Va tenir lloc el dilluns dia 12 d’abril a Les Piles i el dimarts 13 d’abril a Vilaverd

El taller “Humans i Pedres” va anar a càrrec de Miquel Guardiola, tècnic de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Es va realitzar dilluns 12 a Les Piles i dimarts 13 d’abril a Vilaverd. L’activitat, de caràcter familiar,  va ser molt interessant i tenia com a objectiu oferir una demostració pràctica sobre la prehistòria, les fites tecnològiques, l'evolució humana, la fauna i el medi ambient. Durant el transcurs dels tallers, els i les participants van descobrir les diferents pedres que els nostres predecessors van utilitzar per fer eines de caça, collarets i el més important el foc.

L’activitat ha estat organitzada per les regidories de joventut de l’Ajuntament de Les Piles i de l’Ajuntament de  l’Ajuntament de Vilaverd en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

La propera activitat d'Humans i Pedres tindrà lloc al municipi de Pira, el divendres 13 de maig, a 2/4 de 6 de la tarda al parc del Pavelló. Per a inscriure's cal fer-ho a través del següent enllaç: https://ja.cat/humansipedresPira