Escola de cuidadors familiars de persones amb dependència a Santa Coloma de Queralt

05/09/2018 Actualitat

Escola de cuidadors familiars de persones amb dependència a Santa Coloma de Queralt

L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, junt amb l’ABS de Santa Coloma de Queralt, engegaran la 5a edició de l’Escola Comarcal de Cuidadores i Cuidadors Familiars de Persones amb Dependència ubicada al mateix municipi de Santa Coloma de Queralt.

Es preveu el seu inici el dia 19 de setembre amb una assistència màxima de vint persones. Seran catorze sessions/tallers setmanals, de dues hores de durada cada una. Es tractaran aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat, la nutrició i les adaptacions de l'habitatge, entre d’altres. També ajudarà el cuidador a millorar la seva salut física i emocional amb el suport psicològic. Les sessions estaran impartides per personal mèdic i d’infermeria, treballadores socials, una advocada i una psicòloga amb àmplia experiència assistencial.

L’Escola comarcal de cuidadores i cuidadors familiars de persones amb dependència està acreditada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Si alguna persona està interessada a participar en l'Escola comarcal de cuidadores i cuidadors familiars, pot demanar informació a l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal i preguntar per Laura Anglès o Mercè Domènech (C/ St. Josep, 18 de Montblanc o al telèfon 977 86 12 32).