Especial visites a les explotacions i elaboradors de la Conca de Barberà els dies 1 i 2 de juny: Benvinguts a pagès "la festa"

24/05/2024 Actualitat

Especial visites a les explotacions i elaboradors de la Conca de Barberà els dies 1 i 2 de juny: Benvinguts a pagès "la festa"

Les reserves ja es poden fer per a l'edició d'enguany a través de la pàgina web de la iniciativa

Els pròxims dies 1 i 2 de juny tindrà lloc el Benvinguts a pagès “La Festa”. Un cap de setmana per visitar elaboradors i petits artesans i les explotacions vitivinícoles per donar a conèixer i mostrar al públic la diversitat d'actors que hi intervenen i que es diferencien pels models de producció, comercialització, logística i transformació agroalimentària.

Les explotacions i els elaboradors de la Conca de Barberà que hi participen són: Cava Portell de Sarral, celler Josep Foraster de Montblanc, Carlania Celler i Niu Celler de Barberà de la Conca i finalment, Ca la Cova i Tocineria Cal Silo de Vimbodí.

Tots ells obriran els seus elaboradors i explotacions els dies 1 i 2 de juny per donar a conèixer el procés de transformació dels seus productes de forma artesanal i la seva història. Al final de la visita es realitzarà una degustació dels seus productes i es podrà comprar els productes que s’hagin provat perquè es puguin gaudir a casa.

Les reserves ja es poden fer per a l'edició d'enguany a través de la pàgina web de la iniciativa www.benvingutsapages.cat