Ets un actiu de salut i vols participar amb la prescripció social?

19/03/2023 Actualitat

Ets un actiu de salut i vols participar amb la prescripció social?

La Prescripció Social es presenta com a nou estil de recepta i busca entitats que organitzin activitats per a “receptar”

L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament de Benestar Social del Consell Comarcal comencen a ampliar el llistat d’entitats, associacions i empreses que ofereixin i realitzin diverses activitats per fomentar la salut i poder-les “receptar” amb el projecte Prescripció Social.

Per a fer-ho possible, es vol organitzar una sessió informativa que servirà com a presentació i explicació d’aquest projecte. La data d’aquesta sessió està per a concretar, per aquest motiu, si organitzeu qualsevol activitat per millorar la salut i el benestar i creieu que podeu formar part dels “Actius de Salut” de la Conca de Barberà, us facilitem un formulari que ens servirà com a contacte previ. És el següent: https://forms.gle/eGFCQ1HrxHRzZwuC6

La prescripció social és un mecanisme a través del qual un professional de la salut i un pacient identifiquen junts activitats de la comunitat per millorar la seva salut i el seu benestar. Es tracta d'oferir alternatives a la medicalització dels malestars de la vida quotidiana.

Per a més informació sobre aquest projecte, us convidem a visualitzar la notícia del telenotícies comarques de TV3: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/el-cap-montblanc-comenca-la-prescripcio-social-amb-lobjectiu-de-desmedicalitzar-els-pacients/video/6208067/