Excursió de final de curs del Servei d'Atenció Diürna de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt

04/07/2023 Actualitat

Excursió de final de curs del Servei d'Atenció Diürna de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt

Aquest any l'excursió es va dur a terme a Prades Aventura

El passat 27 de juny es va realitzar l'excursió de final de curs amb els infants i adolescents del servei d'atenció diürna de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt. Aquest any l'excursió es va dur a terme a Prades Aventura.

Durant l'estada van gaudir fent diferents activitats com per exemple rocòdrom, tir a l'arc, circuit amb diferents tricicles/monocicles, circuit d'orientació, etc. Aquestes activitats van servir per millorar els vincles amb la resta de companys, i gaudir d'activitats de lleure diferents de les que duen a terme durant l'any.

El Servei d'Atenció Diürna és un servei diürn per a l'atenció d'infants i adolescents en situació de risc i/o vulnerabilitat fora de l'horari escolar, que dona suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i compensa les mancances dels infants i adolescents atesos mitjançant el treball individualitzat, en grup, el treball en xarxa i amb la comunitat.