Excursió final de curs del Servei d'Atenció Diürna de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt

01/07/2024 Actualitat

Excursió final de curs del Servei d'Atenció Diürna de Montblanc, l'Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt

Hi van participar 48 infants/adolescents

El passat dijous dia 27 de juny, els tres serveis d'atenció diürna de la Conca de Barberà; de Montblanc, de l'Espluga de Francolí i de Santa Coloma de Queralt, van realitzar l'excursió de final de curs, amb la participació de 48 infants/adolescents.

Els participants van visitar, durant el matí, la Mascota i el Jardí, a Riudoms. Els infants van poder donar a menjar, tocar i jugar amb animals tan exòtics com l'emú, l'estruç o l'alpaca, a més de poder jugar en inflables.

Després de dinar, els nens i adolescents, es van desplaçar fins a Reus i van gaudir de les instal·lacions del Salting, on van jugar amb els inflables, llits elàstics, trampolins i altres jocs.

El Servei d'Atenció Diürna és un servei diürn per a l'atenció d'infants i adolescents en situació de risc i/o vulnerabilitat fora de l'horari escolar, que dona suport, estimula i potencia l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo, i compensa les mancances dels infants i adolescents atesos mitjançant el treball individualitzat, en grup, el treball en xarxa i amb la comunitat.