Èxit de la primera activitat del programa Emociona’t

30/04/2022 Actualitat

Èxit de la primera activitat del programa Emociona’t

Va tenir lloc aquest dimecres dia 27 d’abril a la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles

Aquest dimecres dia 27 d’abril, va tenir lloc la primera activitat de la tercera edició del programa Emociona’t dedicada a famílies amb fills i filles adolescents. Aquesta xerrada sota el nom “Ús i abús dels dispositius electrònics” va ser a càrrec de la pedagoga Neus Reixach, la qual va donar eines d’acompanyament a les famílies per tal que els fills i filles utilitzin un ús responsable dels dispositius electrònics en l’etapa de l’adolescència.

A la xerrada es va dur a terme a la Bilbioteca Comarcal Conangla i Fontanilles (Montblanc) i hi van participar un total de quaranta persones. Aquest programa és organitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

La pròxima activitat del programa Emociona’t serà el curs monogràfic "L'AUTOESTIMA COM A FORTALESA HUMANA" i que està adreçat a personal docent, monitors/es de lleure, educadors/es. Aquest curs gratuït serà a càrrec de Martín Merlo, psicòleg, el qual aprofundirà en el coneixement de la relació entre autoestima, vincle i resiliència, des de les aportacions de les neurociències i la psicologia vincular. S'aprendrà a identificar els pensaments negatius automàtics, els biaixos i distorsions cognitives i s'utilitzaran tècniques d'autoconeixement i enfortiment d'un/a mateix/a. Tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig de 17,30 a 19.30 hores a Concactiva. Les places són limitades i cal inscriure's a través del següent enllaç: https://ja.cat/emocionat2022personeseduquen