Èxit de la XXV trobada de gent gran de la Conca de Barberà

13/10/2022 Actualitat

Èxit de la XXV trobada de gent gran de la Conca de Barberà

Hi van assistir més de 130 persones

El passat dissabte 8 d'octubre, Solivella va acollir la XXV trobada de gent gran de la Conca de Barberà. Un dia en el qual es van retrobar més de 130 persones vingudes de Santa Coloma de Queralt, Montblanc, l'Espluga de Francolí, Sarral, Pira, Solivella i Vimbodí i Poblet.

En arribar a Solivella, el seu alcalde Jaume Bergadà els hi va fer una visita guiada al Castell i van continuar amb un petit aperitiu, una visita pel municipi i al centre d'interpretació del Castell.

Ja al migdia van fer el dinar de germanor al restaurant Cal Paulet, on es va fer entrega d'un diploma a l'associació de gent gran, com a organitzador de la trobada, i uns bolígrafs serigrafiats de record a totes les persones participants.
En acabar el dinar van poder gaudir de l'espectacle de màgia a càrrec de la maga Melanie, al pavelló municipal. Abans de marxar l'alcalde va regalar a cada persona assistent un llibre sobre la història del Castell de Solivella, com a recordatori de la visita guiada.

Tothom va quedar molt content amb la jornada i més després de dos anys de pandèmia, durant el qual, no s'havien pogut fer aquestes trobades.

Aquesta trobada ha estat organitzada per l'Esplai del jubilat/da i pensionista de Solivella i el Consell Consultiu de la Gent Gran amb el suport de l'Ajuntament de Solivella i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.