Èxit de participació en les activitats de la setmana de l'orgull LGBTI

03/07/2024 Actualitat

Èxit de participació en les activitats de la setmana de l'orgull LGBTI

Més d'una cinquantena de persones van prendre part dels actes programats

Amb èxit de participació ha finalitzat un cap de setmana d'activitats en reivindicació del Dia de l'Alliberament LGBTI+ o Dia de l'Orgull LGBTI+.

La predicció meteorològica de dissabte va fer anul·lar la caminada popular prevista a l'Espluga de Francolí. Tot i això, finalment, un grapat de persones van poder gaudir d'una sessió d'escalfament, seguit d'una classe de Zumba a càrrec de Total Dance. Diumenge, a Santa Coloma de Queralt, el temps va acompanyar més i va fer que una quarantena de persones poguessin gaudir de la caminada popular programada i una sessió d'escalfament a compte de l'Estela Garcia.

Aquestes activitats van ser coorganitzades des del SAI LGBTI de la Conca de Barberà amb els ajuntaments de l'Espluga de Francolí i de Santa Coloma de Queralt, amb la col·laboració de l'Associació Comarcal l'Orgull Espluguí i el Club Excursionista de Santa Coloma de Queralt.

El Servei d'Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI de la comarca també va estar present al Punt Lila i Multicolor de la Setmana de l'Orgull Rural que organitzava l'Associació comarcal Orgull Espluguí a l'Espluga de Francolí.