Finalitza el projecte "Donem vida al parc, Fem Salut!" a Sarral i Blancafort

05/12/2022 Actualitat

Finalitza el projecte "Donem vida al parc, Fem Salut!" a Sarral i Blancafort

Han estat un total de sis sessions que s'han dut a terme els dimecres de 9:30 a 11:30 hores a Sarral i els dijous de 10:00 a 12:00 hores a Blancafort.

La passada setmana van finalitzar les sessions "Donem vida al parc, fem salut!" a Sarral i Blancafort. Han estat un total de sis sessions setmanals que van començar el passat mes d'octubre i que van combinar xerrades de salut amb gimnàstica al parc de salut. Les xerrades han estat primers auxilis, la soledat no desitjada, per una son saludable, mites i errors més freqüents i alimentació saludable, entre altres.

La participació va ser alta, tots i totes van quedar molt satisfets amb les sessions de gimnàstica i van trobar molt profitoses les xerrades de salut. Ja s'ha manifestat el desig de reprendre el projecte l'any vinent i a Sarral s'ha aconseguit l'objectiu de mantenir la continuïtat de les classes de manera autònoma, ja que el grup té pactat trobar-se una vegada a la setmana per continuar fent ús del parc, ara que ja coneixen com funcionen els aparells.

La darrera sessió i com a cloenda es va realitzar un esmorzar a càrrec de l'Ajuntament de Sarral i Blancafort, on es va fer entrega de diplomes amb la presència dels regidors.

L'objectiu del projecte era potenciar el parc de salut com a espai lúdic i social entre les persones, a la vegada que promovia el benestar a través d'un estil de vida actiu, millorant les capacitats motrius i cognitives, conscienciant a la població dels beneficis d'una pràctica regular d'exercici físic i d'hàbits saludables.

El projecte "Donem vida al Parc, Fem Salut!" ha estat organitzat pels ajuntaments de Blancafort i Sarral, l'Àrea Bàsica de Salut de Montblanc (ABS Montblanc) i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.