Finalitza la sisena edició de l’Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència a Montblanc

10/07/2023 Actualitat

Finalitza la sisena edició de l’Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència a Montblanc

Es van beneficiar d'aquesta formació, unes 20 persones i es preveu, donada la demanda, organitzar una nova edició en els pròxims mesos

El 5 de juliol es va donar per finalitzada la sisena edició de l'escola comarcal de famílies cuidadores, duta a terme des del Departament de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'ABS de Montblanc i que va tenir lloc al municipi de Montblanc.

Al llarg de les setze sessions es van tractar aspectes com les cures bàsiques, la higiene, la mobilitat, la nutrició i les adaptacions de l'habitatge, entre d'altres. Havent-hi també sessions dedicades al suport psicològic. Les jornades van ser impartides per diferents professionals de l'àmbit de la salut, del treball social, del jurídic i la psicologia, amb àmplia experiència assistencial.
 

En total es van beneficiar, d'aquesta formació, unes 20 persones i es preveu, donada la demanda, organitzar una nova edició en els pròxims mesos.


L'Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència està acreditada pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.