Finalitza l'Escola de Famílies, amb una quarentena d'inscrits

14/04/2021

Finalitza l'Escola de Famílies, amb una quarentena d'inscrits

Aquesta setmana, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha finalitzat l’Escola de Famílies, una activitat del programa Créixer en família del departament de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat i que està destinada a les famílies que tenen fills i filles de 12 a 16 anys amb l’objectiu d’oferir recursos per a reforçar la parentalitat positiva.

 

En total, hi han participat 38 persones, que han treballat temàtiques com la introducció a l'adolescència, resolució de conflictes, ús de les pantalles, l’autoestima i la identitat i habilitats socials. També s’han donat eines per a gestionar el confinament a causa de la Covid-19.

 

La demanda generada per l’Escola de Famílies va permetre obrir dues sessions que s’han desenvolupat de manera paral·lela per tal que hi pogués participar tothom que hi va mostrar interès.

 

Ara, l’Oficina Jove fa un balanç del curs amb el retorn que en fan les famílies amb l’objectiu de poder organitzar més activitats relacionades amb els seus principals interessos.