Finalitzada l'activitat Donem Vida al Parc, fem Salut!, a tres municipis de la comarca

07/06/2023 Actualitat

Finalitzada l'activitat Donem Vida al Parc, fem Salut!, a tres municipis de la comarca

Barberà de la Conca, Montblanc i Sarral donen per finalitzada l'activitat que dinamitza els parcs de salut

Durant els mesos d'abril i maig s'ha dut a terme el projecte Donem Vida al Parc, fem salut!, a tres municipis de la comarca: a Barberà de la Conca es realitzà la primera edició aprofitant les instal·lacions noves del parc, a Sarral es va posar en marxa la segona edició amb un grup ja consolidat des de l'any passat i a Montblanc es va reprendre després de la pandèmia, amb una tercera edició.

Igual que l'any passat, on l'activitat es va fer a Sarral i a Blancafort, es manté un nombre elevat de participants, majoritàriament persones jubilades. Amb aquesta activitat aprenen a fer servir els aparells del parc i conèixer les capacitats pròpies en l'àmbit físic, gràcies a la dinamització del personal tècnic esportiu. Al mateix temps, participen d'unes xerrades sobre temes relacionats amb la salut, organitzades per l'Àrea Bàsica Sanitària de Montblanc.

Com cada any, l'últim dia es va fer una cloenda on es van entregar els diplomes, es va valorar l'activitat i es va participar d'un esmorzar saludable, proporcionat per cada Ajuntament.

Aquest projecte s'organitza entre l'ABS de Montblanc i el Departament de Benestar Social del Consell Comarcal, amb col·laboració dels ajuntaments i de les Associacions de jubilats i jubilades de cada municipi.