Inaugurada la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà a l'aparador Jove Baix Penedès

01/06/2022 Actualitat

Inaugurada la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà a l'aparador Jove Baix Penedès

L'obra de la solivellenca Gina Sandúa estarà exposada al Vendrell fins al pròxim 19 de juny

El passat 24 de maig a les 11 del matí, es va fer la inauguració de la mostra d'art jove de la Conca de Barberà a l'Oficina Jove Baix Penedès. A l'acte van assistir l'artista solivellenca Gina Sandúa, participant de la 18a Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà, el conseller comarcal de Joventut Eduard Saltó i el conseller comarcal del Baix Penedès de Joventut, Marc Palau.

L'artista Gina Sandúa ha exposat una sèrie de treballs de disseny gràfic, fotografia i brodats els quals, es podran veure fins al pròxim dia 19 de juny.

Aquesta exposició es realitza a partir del treball conjunt entre l'Oficina Jove del Baix Penedès i la de la Conca de Barberà, amb la voluntat de promocionar l'obra de les persones joves artistes oferint nous espais per exposar.

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza des de fa anys la Mostra d'Art Jove, en la qual convida a una persona jove i artista de la comarca a exposar la seva obra. L'objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d'obres d'una persona jove artista de la Conca en una exposició. D'aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d'aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l'art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l'art i la cultura.

Al llarg d'aquests anys d'organització de la Mostra una vintena de joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.
L'Oficina Jove del Baix Penedès organitza un esdeveniment semblant "L'Aparador del Jove Baix Penedès". Per tal d'establir una col·laboració i organitzar una activitat intercomarcal l'any 2021 es va creure convenient impulsar un intercanvi de joves artistes.