Ja es pot consultar la guia de Propostes en Pot Petit a la Conca de Barberà de juliol, agost i setembre

28/06/2022 Actualitat

Ja es pot consultar la guia de Propostes en Pot Petit a la Conca de Barberà de juliol, agost i setembre

Permet planificar per endavant l'estada durant aquest estiu amb un seguit d'activitats per a grups reduïts i per a tots els gustos

A partir d'aquesta setmana, ja es pot consultar l'oferta d'activitats per a grups reduïts a la Conca de Barberà corresponent als mesos de juliol, agost i setembre.

La guia recull tota l'oferta d'activitats d'estiu que organitzen les empreses i entitats de la comarca compromeses amb l'entorn i per un turisme sostenible que ofereixen propostes de diferents àmbits (natura, culturals...) repartides arreu de la comarca.

El catàleg de propostes s'ha editat només en format PDF, i es promociona i es difon a través dels diferents canals de promoció en línia de Turisme Conca de Barberà, com el portal turístic comarcal www.concadebarberaturisme.cat i el butlletí turístic setmanal, entre altres.

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible - XatsConca.