Ja està en marxa el Transport Nocturn Estiu 2017

17/07/2017 Actualitat

Ja està en marxa el Transport Nocturn Estiu 2017

El Consell Comarcal, en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, organitza el Transport Nocturn que es desplaçarà als municipis de la Conca de Barberà amb motiu de les festes majors. 


El Transport Nocturn, amb més de 10 anys de servei, es dissenya per prevenir els accidents de trànsit entre els joves i alhora per promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves a la comarca.

Com en l'anterior edició s'incorporarà  personal de seguretat durant el trajecte de cada un dels autocars, aquestes persones vetllaran per la seguretat dels joves i del servei, a més a més complementaran les tasques de vigilància i de seguretat en el lloc on es realitzi la festa juntament amb el personal de seguretat que aporti cada ajuntament.  També com ja és habitual el Transport Nocturn el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, llevat dels menors de 16 anys (nascuts a partir de l'any  2002 en endavant), que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 (nascuts  els anys 2000 i 2001) hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que utilitzin el servei.

Com que es tracta d’un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l’autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d’embriaguesa.

Com cada any cal respectar el reglament d’ús del Transport Nocturn: 

  •  No està permès pujar begudes als autocars. 
  •  Cal ensenyar el D.N.I. per acreditar l’edat.
  •  Cal abonar l’import del bitllet, 2€ d’anar com 2€ de tornar.
  •  Cal respectar les indicacions dels acompanyants en tot moment.

Tota la informació sobre els serveis del Transport Jove es troba penjada al web: www.concajove.cat.

Aquests són els dies i els llocs on anirà el Servei del Transport Jove d’aquest estiu:

Dia

Destí

Dissabte 15 de juliol

Les Piles

Dissabte 29 de juliol

Sarral

Divendres 4 d’agost

Vimbodí

Diumenge 20 d’agost

Diumenge 10 de setembre

Santa Coloma de Queralt

Montblanc