La Conca de Barberà es promociona a la fira Navartur de Pamplona

01/03/2023 Actualitat

La Conca de Barberà es promociona a la fira Navartur de Pamplona

S’ha celebrat a Pamplona durant els dies 24, 25 i 26 de febrer

Turisme de la Conca de Barberà ha participat conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada aquest cap de setmana a Pamplona, a la fira internacional de turisme Reyno de Navarra “Navartur” que, s'ha celebrat els dies 24, 25 i 26 de febrer al palau de congressos i exposicions Baluarte.

Navartur és una de les principals fires turístiques que se celebren a Espanya, aquest any bat rècord històric de visitants amb 46435 visites, xifra que fa que aquesta edició sigui la de major afluència de públic de les 17 edicions celebrades. És una fira dirigida tant al públic professional com general, que aprofitaven l’esdeveniment per planificar les seves vacances de setmana santa i sobretot les vacances d’estiu, es notà més que mai una forta il·lusió per tornar a viatjar.  

A més a més, a la fira es va organitzar un programa d’activitats relacionada amb la gastronomia, els vins, les activitats de turisme familiar, etc. que van crear molt d’interès entre el públic en general.

La propera fira on la Conca de Barberà també participarà aquest any i es preveu fer una forta promoció turística de la comarca és a la fira Expovacacions de Bilbao els dies 5, 6 i 7 de maig.