La iniciativa solidària #tombalaconca recapta 4.198 euros destinats a Càritas

06/07/2021

La iniciativa solidària #tombalaconca recapta 4.198 euros destinats a Càritas

La travessa solidària #tombalaconca de Travesses Solidàries ha aconseguit recollir una mica més de 4.000 euros per ajudar les famílies de la Conca de Barberà que més pateixen la crisi per la Covid-19. Les ajudes es gestionaran a través de Càritas i amb la col·laboració de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

 

Dels 4.198 euros recaptats, 1.828 s'han recollit a través de la plataforma migranodearena.org; 370 a través del berenar solidari de l'Escola Les Muralles de Montblanc; mentre que el Consell Comarcal ha fet una aportació de 2.000 euros.

 

Cal recordar que #tombalaconca va tenir lloc entre els mesos de maig i juny en dues etapes diferents. En la primera, la travessa a través de diferents municipis de la Conca de Barberà i que constava d'un recorregut de 190 quilòmetres, es podia fer en btt o gravel; mentre que en la segona travessa, el recorregut es feia corrent, en un total de 100 quilòmetres.

 

Els impulsors de la iniciativa, Joan Roig i David Garcia, estan contents amb la implicació dels veïns i de les veïnes de la comarca en aquest projecte, en el qual hi han participat una quinzena de persones en btt i una cinquantena de persones corrent i donant suport als avituallaments.

 

El conseller comarcal de Benestar Social, Jaume Fornés, recorda la importància d'impulsar iniciatives dirigides a les persones més vulnerables, sobretot, les enfocades, actualment a

pal·liar els efectes negatius de la Covid-19 a la comarca.

 

La travessa solidària #tombalaconca és una iniciativa solidària de Travesses Solidàries que ha comptat amb el suport de Càritas Arxiprestal de la Conca de Barberà i del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.