La Mostra d’Art Jove de la Conca, present a l’aparador jove del Baix Penedès

02/06/2021

La Mostra d’Art Jove de la Conca, present a l’aparador jove del Baix Penedès

 

 

Les obres exposades a la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà que impulsa l’Oficina Jove de la Conca i que va tenir lloc el passat mes de desembre, es poden veure, fins el dia 13 de juny, a l’aparador jove Baix Penedès, instal·lat a l’Oficina Jove del Baix Penedès, a El Vendrell.

 

Laia Roca Trullols, de Santa Coloma de Queralt, que va ser l’artista convidada a exposar la seva obra a la 17a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà i, ara, la seva obra es pot veure, durant uns dies, a l’Oficina Jove del Baix Penedès, que organitza un esdeveniment semblant: “L’Aparador del Jove Baix Penedès”.

 

Aquesta col·laboració entre ambdues oficines permet l’organització d’aquesta activitat intercomarcal, que vol impulsar un intercanvi de les obres de joves artistes per tal d’ampliar els seus horitzons. Més endavant, es preveu que l’obra d’una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès pugui exposar al pati del Palau Alenyà paral·lelament.

 

La inauguració oficial de la mostra tindrà lloc demà dijous, dia 3 de juny, a les 10.30h, a l’Oficina Jove d’El Vendrell.

 

La Mostra d’Art Jove de la Conca és una iniciativa que té per objectiu aplegar un conjunt d’obres d'una persona jove artista de la Conca per tal de descobrir la seva tècnica i conèixer la seva concepció de l’art, alhora que es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura. Fins ara, 19 joves de la Conca de Barberà ja han pogut donar a conèixer la seva obra amb aquesta iniciativa.