La nova seu del Campus Extens de la URV a Montblanc i Conca de Barberà es presenta als alcaldes

08/10/2019 Actualitat

La nova seu del Campus Extens de la URV a Montblanc i Conca de Barberà es presenta als alcaldes

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, M. José Figueras, ha presentar als alcaldes de la comarca la nova seu del Campus Extens de la URV a Montblanc que s'ha posat en marxa en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Es tracta de la segona seu d'aquest tipus que es posa en marxa a la comarca, després de la de Santa Coloma de Queralt. A l'acte de presentació van participar-hi també la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps, i la responsable de l'Oficina de Compromís Social, Josepa Garreta. 

La rectora de la URV va destacar la singularitat d'aquest nou ens, pel fet que és el primer d'abast comarcal. En aquests moments la URV ha posat en marxa un total de 14 seus del Campus Extens, amb presència a 7 de les 10 comarques de la demarcació de Tarragona.

Els objectius del Capus Extens són apropar les potencialitats i els serveis de la URV al territori i reforçar el paper de la Universitat com a agent del desenvolupament territorial.