La presentació de la campanya de recollida porta a porta aixeca gran interès a Montblanc

26/09/2018 Actualitat

La presentació de la campanya de recollida porta a porta aixeca gran interès a Montblanc

La sala Corts Catalanes de l'antic convent de Sant Francesc de Montblanc es va omplir de gom a gom aquest dimarts amb motiu de la presentació de la campanya de recollida porta a porta dels residus.

A la presentació hi van participar Josep M. Tost, director de l'Agència de Residus de Catalunya; Francesc Benet, president del Consell Comarcal; Josep Amill, conseller comarcal de Medi Ambient; i Josep Andreu, alcalde de Montblanc.

El projecte de recollida porta a porta a Montblanc forma part d'un projecte pilot comarcal, juntament amb un projecte que s'està portant a terme a Rocafort de Queralt, per estudiar com millorar el percentatge de la recollida selectiva que s'està fent a la comarca.

El president del Consell Comarcal, Francesc Benet, va destacar que malgrat que en aquests moment els percentatges de recollida selectiva de la comarca són superiors a la mitjana catalana, cal fer un pas endavant tant perquè ho exigeix la Unió Europea com pel fet que la propera finalització del contracte amb l'empresa que porta a terme la recollida a la comarca fa que aquest sigui el moment idoni.

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va demanar la col·laboració activa dels veïns i la implicació social de tothom. Tant dels ciutadans com dels restauradors i les botigues.