La presidenta Carme Pallàs entrega el guardó Cambra Reus al càmping Serra de Prades Resort

17/03/2022 Actualitat

La presidenta Carme Pallàs entrega el guardó Cambra Reus al càmping Serra de Prades Resort

Unió botiguers i empresaris de l'Espluga de Francolí, l'Institut Martí l'Humà i l'Agropecuària Coperal de Santa Coloma de Queralt també han rebut reconeixements

Ahir dimecres va tenir lloc la gala de lliurament dels Premis Cambra 202 a l'auditori Antoni Gaudí de firaReus i que reconeixia 45 realitats empresarials. La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, va entregar el guardó Cambra Reus al càmping Serra de Prades Resort dins de la gala de lliurament dels Premis Cambra 2021.

Altres empreses de la Conca de Barberà han rebut premis, com han estat la Unió botiguers i empresaris de l'Espluga de Francolí, l'Institut Martí l'Humà i l'Agropecuària Coperal de Santa Coloma de Queralt. El premi d'honor ha estat per BonPreu que té previst establir-se a Montblanc.

Un altre dels guardonats i molt important va ser el que va rebre Jordi París, director de l’Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà “Concactiva” en reconeixement a la seva trajectòria. París, tècnic de referència de l’Administració local i comarcal, ha dedicat temps i esforços a construir una sòlida estructura d’ajut i col·laboració empresarial de primera magnitud.

Carme Pallàs ha explicat que "és un honor haver pogut lliurar aquest premi al càmping "serra de Prades" per ser un projecte de diversificació econòmica i de desenvolupament rural. A més, el tarannà emprenedor i col·laboratiu dels "Guiu", els ha portat des del principi a col·laborar amb l'administració, amb la comarca, i a involucrar-se en tota mena d'associacions empresarials, presidint avui en dia l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà, donant un fort impuls a la promoció turística i de productes locals, a la Conca de Barberà i a les Muntanyes de Prades. A més, no podem oblidar que més empreses han estat guardonades com han estat la Unió botiguers i empresaris de l'Espluga de Francolí, l'Institut Martí l'Humà i l'Agropecuària Coperal de Santa Coloma de Queralt".

La presidenta ha afegit "les empreses són el motor de la nostra comarca i continuarem treballant per tal que aquestes, puguin continuar amb la seva trajectòria i donant feina a la nostra població. A més que un gran treballador de casa nostra com el Jordi Paris hagi rebut un premi especial de reconeixement només fa que estiguem orgullosos de la nostra institució i dels treballadors i treballadores que en formen part".