La presidenta del Consell Comarcal assisteix a la inauguració de la nova sala de vetlles i de l'Escola Sagrat Cor de Solivella

12/04/2022 Actualitat

La presidenta del Consell Comarcal assisteix a la inauguració de la nova sala de vetlles i de l'Escola Sagrat Cor de Solivella

Tots dos actes van tenir lloc aquest dissabte 9 d'abril

La presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs, va assistir aquest dissabte a la inauguració de la nova sala de vetlles i de l'Escola Sagrat Cor de Solivella.

La primera de les inauguracions, la de la nova sala de vetlles, situada en el mateix espai que el cementiri de la vila, ofereix unes instal·lacions per a la vetlla als veïns i veïnes de Solivella i d'altres municipis que estan a prop. Aquest servei ha comptat amb finançament de la Diputació de Tarragona (PAM) i amb l'ajut tècnic del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, clara aposta de les administracions per anar dotant de serveis bàsics als municipis rurals. La inauguració ha anat a càrrec de la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, acompanyada de la diputada delegada del Pla d'Acció Municipal, Marta Blanch, del diputat Marc Ayala, de l'alcalde de Solivella Jaume Bergadà, del secretari de Governs Locals, David Rodríguez i de la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs.

Al migdia, el Conseller d'Educació Sr. Josep G. Cambray, arribava a l'escola Sagrat Cor de Solivella acompanyat del director general de centres públics, Jean Marc Segarra, l'alcalde de Solivella Sr. Jaume Bergadà, la directora de la ZER Conca de Barberà Anna Maria Borrell i la directora de l'escola, Teresa Torres. Aquest projecte dissenyat com un espai confortable i molt adaptat a les necessitats pedagògiques actuals, ha servit per poder retirar el mòdul provisional instal·lat des del 2007 i construir-hi aquest edifici annex.

Carme Pallàs ha volgut destacar "aquests equipaments municipals són molt necessaris per a una comarca com la nostra, ja que milloraran la qualitat de vida dels seus habitants i contribueixen a evitar el despoblament. Celebrem els recursos destinats des de les diferents administracions, perquè afavoreixen la dinamització del territori, la igualtat d'oportunitats i la dotació de serveis molt bàsics als municipis rurals.