La Ruta del Cister participa aquest cap de setmana al Mercat d'escapades a Barcelona

03/05/2018 Actualitat

La Ruta del Cister participa aquest cap de setmana al Mercat d'escapades a Barcelona

La Ruta del Cister es promociona al Mercat d’Escapades que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona. El mercat d’escapades, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, és un mercat d’experiències turístiques, de tallers, d’activitats, de gastronomia, on la cultura és la protagonista. És una acció de promoció turística que se celebra per quart any consecutiu a Barcelona amb l’objectiu de vendre i promocionar al públic barceloní les principals destinacions turístiques de Catalunya.

El visitant pot trobar tot tipus de propostes, des de sortides més aventureres a la natura fins a experiències d'allò més culturals, així com les millors degustacions enogastronòmiques o moments inoblidables per fer en família. Per posar-ho més fàcil s’organitzen les diferents destinacions turístiques amb espais temàtics: activitats a la natura, enoturisme i oleoturisme, cultura i gastronomia i vacances en família.

La Ruta del Cister hi serà present amb tot un catàleg de propostes per vendre al visitant. L’estand de La Ruta del Cister estarà ubicat a l’apartat de cultura i gastronomia, i oferirà diferents propostes, rutes en cotxe per la Ruta del Cister i aquest any aprofitant que és l’any del turisme cultural s’oferirà a tots els visitants el talonari cultural que recull més de 40 descomptes i gratuïtats per conèixer bé la Ruta del Cister.

L’horari d’obertura de la mostra, oberta a tot tipus de públic, és el divendres de 12 a 21h; el dissabte de 11 a 21h i el diumenge de 11 a 19h.