La Ruta del Cister renova l'acord per promocionar-se sota el paraigua de la Costa Daurada

23/01/2018 Actualitat

La Ruta del Cister renova l'acord per promocionar-se sota el paraigua de la Costa Daurada

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2018.

Així ho estableix el 15è conveni Corner, l'acord anual signat aquesta setmana amb la Diputació de Tarragona per promoure la participació d’esdeveniments turístics juntament amb l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat.

Amb aquest conveni La Ruta del Cister participa amb una acció de mercat nacional formada per una campanya de publicitat en una de les emissores de ràdio més importants a Catalunya i participa amb una acció de mercat estatal per internet.

Enguany han signat el 14è conveni els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Vendrell i Vila-seca, els consells comarcals del Baix Camp i el Priorat, l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-la Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació Golf i Pitch & Putt, l'Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, PortAventura i els Consells Comarcals de l’Urgell, l’Alt Camp i la Conca de Barberà amb La Ruta del Cister.

Francesc Benet, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha signat el conveni en nom de La Ruta del Cister.