La Ruta del Trepat es promociona a Barcelona Wine Week (BWW) 2023

31/01/2023 Actualitat

La Ruta del Trepat es promociona a Barcelona Wine Week (BWW) 2023

Tindrà lloc del 6 al 8 de febrer al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona

La fira sectorial de referència pel comprador nacional i internacional de vi espanyol de qualitat, Barcelona Wine Week (BWW), tindrà lloc del 6 al 8 de febrer al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Aquest any i per primera vegada, La Ruta del Trepat participa conjuntament amb la DO Conca de Barberà a la fira que fa anys on la DO Conca de Barberà participa i comercialitza els seus vins tant a escala nacional com internacional.

La Ruta del Trepat de la Conca de Barberà compta actualment amb 14 cellers elaboradors de trepat i que ofereixen activitats turístiques adreçades al públic familiar o general amb ganes de descobrir una experiència al voltant del trepat i tastar vins de gran qualitat.

Enguany hi participen 828 cellers i 70 segells de prestigi representats i comptarà amb la presència de grans firmes com Protos, Matarromera, Rioja Vega, Juvé & Camps, etc. A més a més, disposa de centenars de mitjanes i petites bodegues agrupades amb 70 Denominacions d'Origen.

La BWW és un gran fòrum de negoci i treball en xarxa que reuneix a milers de professionals de grups de gran distribució, importadors de reconegut prestigi, centres majories, distribuïdors especialitzats, detallistes i botigues gurmet. A la fira està previst que assisteixin 1.800 compradors claus de vi espanyols, d'EUA, Canadà, Alamània, etc. representants de les principals distribuïdores, cadenes hoteleres, restaurants, etc. Espanya és el tercer major productor de vi del món, d'aquí la importància d'aquests esdeveniments.