La Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà impulsa una jornada de networking per a reativar econòmicament el sector

18/02/2021

La Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà impulsa una jornada de networking per a reativar econòmicament el sector

La Jornada de connexió i networking és una iniciativa liderada per XatsConca, la Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà que té com a objectiu comú treballar a favor del territori i sumar complicitats per tal de promocionar la Conca de Barberà i generar noves oportunitats econòmiques al sector del turisme. Davant les restriccions per celebrar trobades i reunions de caràcter social segures i compatibles amb la Covid-19, els organitzadors anuncien un canvi de data per als dies 24 de maig i 3 de juny. 

 

Inicialment i per adaptar l'esdeveniment a la situació actual, ja es contemplava de fer-lo de manera semipresencial amb presentacions digitals de les empreses i agents turístics públics i privats el dia 24 de maig i en dues franges horàries. Ara, s’obre el calendari per agendar entrevistes curtes i en format presencial el dia 3 de juny.

 

La jornada s’adreça a tot el sector turístic motivat a complementar, enfortir i aprofitar les oportunitats que genera la comarca a través de l'intercanvi d'informació i connexió de persones i empreses que treballen en l'àmbit del turisme. “La col·laboració entre persones i empreses és una oportunitat per créixer i arribar més lluny. Ara mateix esdevé gairebé una necessitat” expressa Josep Ramon Guiu, un dels membres que lidera l’acte.

 

Les empreses que vulguin participar en aquesta jornada i que encara no ho hagin fet, poden presentar el seu vídeo fins el dia 20 de maig.

    Qui hi pot participar? Totes les persones i empreses del sector turístic amb seu a la Conca de Barberà independentment de si formen part o no de XatsConca (Xarxa de Turisme Sostenible de la Conca de Barberà).

    Què s’ha de fer? Cal gravar un vídeo (màxim 2 minuts).

    On s’ha d’entregar? Per correu electrònic a xatsconca@gmail.com o turismeconca@concadebarbera.cat.

    Quin és el termini? Fins el 20 de maig de 2021.