L'agrobotiga de l'antic Sindicat de Montblanc acull la 16a Mostra d'Art Jove

04/12/2019

L'agrobotiga de l'antic Sindicat de Montblanc acull la 16a Mostra d'Art Jove

El passat divendres, dia 29 de novembre va tenir lloc a la Botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc, la inauguració de la 16a Mostra d'Art Jove. L'obra de la Maria Pontnou Bartolí es va acompanyar amb la música del pianista Marc Cubero; i també amb una petita degustació de vi de producció jove '"estupendo!" dels Gerida viticultors.

L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda del president del Consell Comarcal, Magí Trullols, que va agrair també la col·laboració en l'organització de l'exposició als treballadors de la botiga i de la brigada de Montblanc; a continuació el Conseller Comarcal de Joventut, Ricard Miquel va encoratjar als joves participants i finalment, juntament amb el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó i la regidora de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, Annabel Albinyana van fer entrega d'uns detalls als tres joves.

L'obra de la Maria, presenta un petit recull dels seus primers passos com a futura dissenyadora gràfica, alguns treballs han estat realitzats a l'Escola Supoerior de Disseny i Arts Plàstiques de Tàrrega on actualment està cursant els estudis. Aquests treballs es podran veure fins al dia 15 de desembre a la botiga de l'antic de Sindicat de Vinyaters de Montblanc.