L'Àrea de Cultura del Consell Comarcal participa en la trobada de Campus Extens de la URV

03/04/2023 Actualitat

L'Àrea de Cultura del Consell Comarcal participa en la trobada de Campus Extens de la URV

Es va realitzar el passat dijous 30 de març al CTTi-FURV de Tarragona

El passat dijous, dia 30 de març, es va fer la primera trobada de Campus Extens de la URV d’aquest any 2023. La reunió es va realitzar al CTTi de la Fundació URV, a Tarragona, i va comptar amb la participació del cap de l'àrea de cultura del Consell Comarcal.

L'acte va estar presidit per Jordi Diloli, vicerector de Compromís Social i Sostenibilitat, i va comptar amb la participació d’Elena Suñé, tècnica d'enllaç de la unitat de valorització del CTTi, i pels tècnics de Compromís Social Josepa Garreta i Xavier Martínez.

Durant la trobada es va parlar del pressupost, de les novetats i de les actuacions que previstes per aquest any 2023.

El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic de la tercera missió de la Universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

La seu del Campus Extens de la URV ubicada a Montblanc, és fruit de la col·laboració entre el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i la URV. És l'única seu de Campus Extens d'abast comarcal que té en aquests moments la URV.

L'objectiu principal d’aquest és captar les necessitats del territori i mirar de donar-los resposta, per una banda, fent de pont entre la URV i el teixit socioeconòmic i les administracions locals de la comarca, en segon lloc, donant a conèixer els serveis i les activitats de la URV a la ciutadania de la Conca de Barberà, i per últim, contribuint a transferir els coneixements generats a la URV al conjunt de la comarca.