L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal visita l'Escola Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt

27/02/2022 Actualitat

L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal visita l'Escola Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt

El divendres dia 25 de febrer, l'àrea de medi ambient del Consell Comarcal es va dirigir a l'escola Cor de Roure, de Santa Coloma de Queralt per tal de fer una activitat amb els alumnes de 1r i 2n de primària.

Amb els alumnes de 1r, van explicar el conte de la garsa Pica-Pica, la garsa dels colors. Amb el conte s’aclareix com s'ha de separar cada residu correctament. Després van realitzar una dinàmica on cada alumne havia de separar correctament tots els residus que se'ls hi plantejaven i així ajudar a la protagonista del conte. Finalment, van acabar l'activitat jugant al memory i al bingo dels residus.


Amb l'alumnat de 2n van fer una petita introducció sobre els residus, detallant els cicles del reciclatge. Posteriorment, van dur a terme la gimcana dels residus on a partir de diferents proves lúdiques, s'aprèn com s'han de separar correctament els residus i quina és la gestió que se'n fa posteriorment a la comarca.


Amb aquestes dues activitats el que es vol aconseguir és que des de ben petits siguin conscients de la importància de separar els residus i  aprenguin conductes que podem integrar per tal d'aconseguir ser una societat més sostenible i més respectuosa pel medi ambient.