L’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amplia la campanya de promoció turística ‘Visitar, menjar, comprar...a la Conca de Barberà, té PREMI!’

10/02/2021

L’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà amplia la campanya de promoció turística ‘Visitar, menjar, comprar...a la Conca de Barberà, té PREMI!’

L’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà allarga la campanya de promoció turística comarcal ‘Visitar, menjar, comprar...a la Conca de Barberà, té PREMI!’. Aquesta, es va posar en marxa el 19 de desembre passat i havia de finalitzar el 28 de febrer. A causa de les mesures restrictives per a frenar la propagació de la Covid-19, que han limitat la mobilitat per municipis, no s'ha pogut desenvolupar amb normalitat. Per això, s'hi podrà participar fins el proper 1 de juny.
 

La campanya té el doble objectiu de promoure el turisme intern, de manera que els veïns i les veïnes de la Conca de Barberà coneguin l’oferta turística del territori i consumeixin als establiments restauradors a fi de generar despesa a la mateixa comarca; i contribuir a reduir l’impacte econòmic negatiu que pateix el sector turístic com a conseqüència de la pandèmia. En aquest sentit, s’hi integren els establiments restauradors i tots els espais visitables: cellers, museus, monestir, cova, visites guiades als pobles, experiències enogastronòmiques, activitats d’aventura, artesania, etc


Les persones que facin una visita en algun dels espais turístics de la Conca de Barberà, consumeixin en un restaurant o comprin menjar per emportar, poden participar en un sorteig que contempla fins a 50 premis: 25 lots de productes “Fet a la Conca” i 25 experiències de la Conca.

 

 

 

. Bases de participació:

  • Cada entrada d’un lloc visitable i cada tiquet d’un establiment de restauració de la Conca de Barberà dona dret a participar al sorteig.

  • S’ha d’enviar per WhatsApp al tel. 671950648 una fotografia de l’entrada del lloc visitat o del tiquet del restaurant amb el nom i cognoms de la persona participant escrits.

  • A l’entrada s’ha de poder identificar el lloc visitat i la data de la visita i al tiquet del restaurant, el nom de l’establiment i la data. No es tindran en compte les entrades o tiquets il·legibles o sospitosos de no ser autèntics.

  • Majors de divuit anys.

 

  • Sorteig: el sorteig es farà el dia 7 de juny de 2021. S’informarà per Whatsapp als 50 guanyadors/es. Els premis es recolliran al Consell Comarcal del 8 al 15 de juny; per recollir-lo s’haurà d’entregar l’entrada o el tiquet original.

 

Més informació: www.concaturisme.cat