Las Xulandronas guanyen el II Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà contra la violència masclista

11/01/2023 Actualitat

Las Xulandronas guanyen el II Torneig de Futbol Sala Femení de la Conca de Barberà contra la violència masclista

L'equip estava format per noies de Montblanc, Sarral, Solivella, Pira i la Guàrdia del Prat

El passat dimecres 4 de gener es va celebrar el II Torneig de Futbol Sala femení de la Conca de Barberà contra la violència masclista.

Hi van participar 34 jugadores que van formar quatre equips: Juanas, M.D.L.R., las vaquitas bailarinas i Xulandronas, qui va guanyar el II Torneig.

Les semifinals es van jugar al pavelló poliesportiu de Sarral i la final va tenir lloc a la pista poliesportiva de Solivella.

Hi van assistir la presidenta del Consell Comarcal, Carme Pallàs, la directora dels Serveis territorials d'Igualtat i Feminismes, Eva Ferran Roig, la diputada d’Ocupació, Emprenedoria i Agenda 2030 de la Diputació de Tarragona, Carme Ferrer, el diputat de la Generalitat, Oriol Pallissó, la consellera comarcal d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Aida Morgades, l'alcaldessa de Sarral, Victòria Cañis, l'alcalde de l'Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal i la regidora de Benestar Social de Solivella, Rosa Salvadó.

L'entrega d'obsequis va anar a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal, Carme Pallàs, la directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes, Eva Ferran Roig, la diputada d’Ocupació, Emprenedoria i Agenda 2030 de la Diputació de Tarragona, Carme Ferrer i la regidora de Solivella, Rosa Salvadó.

La consellera d'Igualtat, Migracions i Ciutadania ha explicat que "valorem molt positivament aquesta segona edició del torneig de futbol sala femení, on les noies han estat molt contentes i on hem gaudit d'un dia molt maco. Tot i que la participació ha baixat una mica en comparació amb l'any passat, es valorarà la possibilitat de fer-ho en unes altres dates per tal que hi hagi més participació".