Les oficines de serveis del Consell Comarcal a Santa Coloma de Queralt estrenen nou espai

03/05/2021

Les oficines de serveis del Consell Comarcal a Santa Coloma de Queralt estrenen nou espai

Avui, dilluns dia 3 de maig, es fa efectiu el trasllat de les oficines de serveis del Consell Comarcal de la Conca de Barberà a Santa Coloma de Queralt que, a partir d’ara, s’ubiquen al mateix edifici on hi ha les instal·lacions de Baseactiva i que van entrar en funcionament a principis d’any.

 

Aquest trasllat respon a la necessitat d’unificar en un sol espai tots els equipaments dels quals disposa el Consell Comarcal a Santa Coloma de Queralt. D’aquesta manera, les oficines de serveis i Baseactiva (una extensió de Concactiva a la Baixa Segarra), es trobaran al carrer Anselm Clavé, número 7.

 

Es tracta d’un espai d’un total de 400 m2. La meitat d’aquests els ocupa, actualment, BaseActiva, on hi ha el viver de cerveses, aules de formació i sales de coworking. Les oficines de serveis ocupen l’altra meitat de la superfície total, que es destinarà als serveis a la ciutadania: joventut, serveis socials, habitatge, consum i nova ciutadania.

 

Aquest trasllat, que significa que l’oficina de serveis deixa l’espai del Castell, s’ha pogut fer amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

 

L’horari d’atenció al públic és de 09.00 a 14.00h. S’hi pot contactar al telèfon: 977 92 69 06 / 626 40 24 08 i a través del correu electrònic: fborras@concadebarbera.cat.