L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a L’Espluga de Francolí

16/02/2021

L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba a L’Espluga de Francolí

La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí acollirà l’exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d’imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la Llengua (VxL), que es podrà visitar del 16 al 26 de febrer, els dimecres i els divendres al matí, de les 10.30 a les 13.00; i els dimarts, dijous i divendres a la tarda, de les 16.00h a les 20.00h.

L'exposició té per objectiu animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003. I ho fa a partir de la metàfora de la màgia. "Quan parles fas màgia" focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. Una mostra de l’èxit del programa és que aquest novembre s’ha arribat a les 150.000 parelles creades des del seu inici. 

Tot i que la campanya mostra tant la modalitat presencial com la virtual del programa, a partir de l’alerta sanitària provocada per la Covid-19, es promou que les converses de les parelles lingüístiques per practicar el català es facin a través de videoconferència. Totes les persones que vulguin afegir-se al programa, com a aprenentes o com a voluntàries, ho poden fer a través de l'adreça electrònica vxl.tarragona@cpnl.ca