L’Obra Social “la Caixa” contribueix a reforçar el Servei Comarcal de Transport Adaptat

25/09/2017 Actualitat

L’Obra Social “la Caixa” contribueix a reforçar el Servei Comarcal de Transport Adaptat

Alexis Gómez, director de banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona i el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet, han oficialitzat aquest dilluns al migdia al Consell Comarcal el suport de l’entitat financera al projecte de transport comarcal adaptat. També hi ha assistit Gabriel Secall, director de l’Oficina de CaixaBank a Montblanc,

El servei de transport adaptat té per finalitat facilitar el transport de persones amb problemes de mobilitat reduïda i dependència reconeguda que no poden utilitzar els mitjans ordinaris de transport. En aquests moments s’estan portant a terme dues assistències diferenciades. La primera és la de les persones de Montblanc que han de desplaçar-se al Centre de Dia de la vila. I una segona, de tipus interurbà, de les persones de Montblanc que han de d’anar a centres de fora de la comarca o de gent de la comarca que ha de desplaçar-se als centres de Montblanc. L’any passat aquesta prestació va atendre les necessitats d’un total de setze persones residents a la Conca de Barberà.

El Servei Comarcal de Transport Adaptat està actualment finançat pel Departament de Treball, Afers Social i Família de la Generalitat. Amb l’aportació econòmica de La Caixa serà possible incorporar-hi un/a professional que farà les funcions d’acompanyant per tenir cura de les persones usuàries tant en el moment d’accedir al vehicle o als centres, com durant el viatge.